Ervaringen

Sara, Tilburg

Met drukte in het hoofd, stress in het lijf en ingehouden tranen vertrok ik naar Cunit. Mezelf de afgelopen jaren kwijtgeraakt, terechtgekomen in een burn-out. Het vertrouwen in mijn lijf, mijn eigen kracht, verloren. Daar in Cunit, bij Bas en Pavitra, twee prachtige mensen, kreeg ik de kans om mezelf weer te ontmoeten. Om uit mijn hoofd te gaan en contact te maken met mijn lijf. Met mijn hart. Met mezelf. 

 

Daar, bovenop die berg. 
Daar, met bokshandschoenen aan. 
Daar, met pijl en boog in de hand.
Daar, in alle rust en ruimte. 
Daar, in de hangmat. 

Daar, in meditatie.
Daar, in de warme zon. 
Daar, bij lieve onbekenden, zo vertrouwd.
Daar, in stilte en in goede gesprekken.
Daar, genietend van heerlijke maaltijden.
Daar, luisterend naar het roepen van de uil.
Daar, kijkend naar een knabbelende eekhoorn.  
Daar, wandelend over het strand.
Daar, met de voeten in het zand.
Daar, turend over de zee.
Daar, in veilige handen.
Daar, ver weg van alles.

 

Daar... voelde ik me ontspannen, vrij en in mijn kracht.
Daar... ontdekte ik waartoe ik in staat ben.
Daar... leerde ik loslaten.
Daar... kon ik weer shinen.
Daar... vond ik mezelf terug. 

 

Daar... neem ik mee naar huis. 

 

DANK,

Sara

Erik, Malden

Kadootje

“Het duurde even voor ik echt ‘mocht’ van mezelf. Wat ging ik eigenlijk doen? Voor het eerst sinds jaren ging ik weg voor een solo trip. Ik sleepte een licht schuldgevoel mee. Het was druk op het werk en de onafgemaakte thesis schreeuwde om aandacht. Waarom dan toch die schaarse vrije dagen besteden aan een vierdaagse met vijf volslagen onbekenden waarvan ik niet wist wat het me ging brengen?

Het antwoord openbaart zich op dag twee. 

 

Dan zie ik hoe de zware fysieke inspanning van het rotsklimmen mensen tot het randje van hun kunnen en hun veerkracht brengt. Wat er dan met je gebeurt en wat je kunt doen om mentaal weer tot jezelf te komen. Voor mij persoonlijk geldt het minder -ik heb al wat klimervaring- maar het klimmen en de concentratie die er voor nodig is, haalt me totaal uit m’n hoofd. Nu voel ik pas de ruimte en de gretigheid om meer over mezelf te weten. 

 

Het verblijf bij Bashar en Pavitra in Cunit voelt als een oase van rust, schoonheid en warmte. De aandacht, de gesprekken, samen eten en drinken, de sfeer, het zwembad, het uitzicht, de emotie, de prachtige kastanjehouten 19e-eeuwse graanschuur ‘Horreo’. Er is een programma maar geen dwingend tijdschema. We worden liefdevol gespiegeld maar niet gespaard. We hebben allemaal onze persoonlijke hobbels. Onze belemmerende gedachten en ervaringen. Het is dan een geruststellende boodschap dat je niet je gedachte ‘bent’. Dat gedachten en ervaringen komen en gaan. Je bent er blijkbaar zo aan gewend dat wie je bent, hetzelfde is als de optelsom en het patroon van al die gedachten en ervaringen. Het zaadje is geplant om daar afstand van te nemen.

 

Mediteren had ik wel eens geprobeerd. Met een niets-voor-mij had ik dat boek al gesloten. Maar na twee afmattende uren kickbokstraining, glijd ik met een leeg hoofd en verrassend gemak in een prettige stilte. Een uur lang. Maar het gaat verder. Gaandeweg de dagen word ik gespiegeld op het harde oordeel dat ik blijkbaar steeds over mezelf heb. Weinig dat ik doe is goed genoeg. De lat die ik voor mezelf leg, ligt onhaalbaar hoog. Op de een-na-laatste dag krijg ik de opdracht om mezelf terug te trekken in de Horreo om me te bezinnen op deze vraag. ‘You’re bigger than your pain’, fluistert Bashar me van tevoren nog in. ‘Omarm het en ga verder’. De zinnen galmen na in m’n hoofd. Weer een uur in stilte. Ik weet het even niet meer. Verdriet slaat toe. Daarna komt de berusting. 

 

Gek. Je bent zo gewend dat ‘ontwikkeling’ gaat over kennis of kunde. Over intellectuele dingen. Terwijl de ontwikkeling van jezelf als mens, van je mentale veerkracht, veel dichter bij de kern van je bestaan komt. En als gedachten en ervaringen inderdaad alleen maar ‘voorbij komen’, kun je dus nieuwe keuzes maken. Natuurlijk besef ik heus dat gewoontes of patronen op de loer liggen -en soms zelfs prettig zijn- maar voor nu voel ik me steviger. Ik ervaar meer rust en ruimte. Meer mildheid. Voor anderen en voor mezelf. Deze vierdaagse ‘rootcamp’ was één groot kado!”

René, Cuijk

In een woord MOOI!


Wat een pure, intense en waardevolle ervaring is dit voor mij geweest.

Soms moet je “gewoon” doen en dat kan bij Bas en Pav in Cunit.

Een oprechte aanrader, als je echt “ik” wil ontdekken in alle opzichten.

Gert-Jan, Nijverdal

Ik was op zoek naar iets wat aansloot bij mijn zoektocht naar mijzelf en kwam op jullie site terecht en las daar over jullie Rootcamp. Inmiddels ben ik weer thuis van de Rootcamp en kijk ik terug op een bijzondere week, een week waar veel met mij is gebeurd.

Bij aankomst denk je dat je in het paradijs bent aangekomen zo mooi en zo bijzonder dat je ogen tekort komt om alles in je op te nemen.

 

Het programma wat jullie aanbieden is zo effectief en zo bijzonder dat het over alle kanten voldeed aan mijn wensen. Jullie zijn twee hartverwarmende mensen met een goed oog voor detail.

 

Door het programma kom je fysiek en mentaal in een staat van zijn waarbij het hoofd ondersteunend wordt en niet meer leidend.

 

Door het klimmen ervaar je de angst die je met de juiste aanpak onder controle kunt krijgen, met het kickboxen wordt je fysiek en mentaal uitgeput waarbij je ook weer volledig in je body komt.

 

De meest bijzondere en effectieve methode was Mapou (of zoiets) geweldig om telkens signalen van je hoofd te negeren en te zien hoe het lichaam zichzelf hersteld van alle energie blokkades.

 

Ik ben ook onder de indruk van de liefde, rust en persoonlijke kwaliteit die jullie hebben om mensen te helpen bij de zoektocht naar binnen.

 

Ik heb veel personal development cursussen doorlopen maar deze staat echt op 1 in mijn top 3.

 

Lieve Bas en Pavitra ik wil jullie bedanken voor de geweldige week die ik samen met mijn mattie Sandra bij jullie in Barcelona heb gehad.

 

Ik kom zeker bij jullie terug misschien al snel en anders volgend jaar met de Defender.

 

De zin die bij mij en zeker ook bij jullie past is ONE LIFE LIVE IT

Geertje, Amsterdam

 

WAT EEN ERVARING!

Mooie plek met uitzicht op zee, 's avonds bij het vuurtje, zelfs buiten gegeten in november!

Het programma biedt een perfect op elkaar afgestemde combinatie van lichamelijke inspanning, oefeningen, concentratie, praten, je thema ontdekken en stil zijn met elkaar.

De twee begeleiders Pavitra en Bash zijn geweldige schatten, zo rustig maar toch steeds aanwezig om je vraag te beantwoorden of je wijze woorden toe te spreken.

Heel ontspannen sfeer, mooie kamers en heerlijk eten.

Een tijd om nooit te vergeten.

 

Er is bij mij een 'zaadje' geplant van de overtuiging dat je rust in jezelf kan vinden. Ik geef dat nu in mijn dagelijks leven zo veel mogelijk aandacht, waardoor ik steeds wat meer ruimte in mezelf ervaar.

André, Leidschendam

Echt een onwijze mooie reis voor mezelf mogen maken waar ik vandaag de dag nog steeds de vruchten van pluk en vooral van GENIET.

Karin, Lekkerkerk

 

AANDACHT

Een paar dagen aandacht voor mezelf, geeft een goed gevoel (op) onbekend terrein en met een onbekende groep, best een spannend gevoel.

 

Bash en Pavitra doen alles met aandacht; de hartelijke ontvangst, het verzorgen van de inwendige mens (lekker gegeten en in de avond een wijntje) aandacht voor de groep en het individu en natuurlijk het programma dat met aandacht in elkaar is gezet.

 

Hierdoor voel je je erg op je gemak en fijn in de groep, iedereen komt immers met een soort zelfde insteek, aandacht voor jezelf.

Ik heb genoten, ik heb gehuild, ik heb gelachen (soms ook van het huilen), ik ben mezelf tegengekomen, ik heb mezelf weer ontmoet, ik ben.

 

Ik heb de dagen als erg mooi, bijzonder en liefdevol ervaren. 

 

Na terugkomst heb ik er dagelijks profijt van (zit beter in mijn vel) en als gevolg daarvan ook mijn man en pubers, voelt heel goed. Daarbij denk ik vaak aan de mooie woorden ´de roos is sterker dan de rots´ voelt heel fijn (in mijn hele zijn).

 

Veel liefs, Karin

Roos, Noord-Brabant

Boven alle verwachtingen!

Hele lieve mensen, Bash, Pavitra, Laurent en de gids Adrie die je dingen laten doen waarvan je niet wist dat je dat zou kunnen doen!  Zoveel geleerd, vooral over mijzelf. Zoveel overwonnen. Zoveel ervaringen rijker! Dank!

 

Dan heb ik het nog niet eens over de prachtige omgeving, het huis dat van alle gemakken is voorzien! Het heerlijke eten! De rust! ‘S avonds gezellig bij het vuur, alles klopte! Alles was perfect! Meer dan waard!!

 

Dank voor alles! 

Kim, Utrecht

Voor mij was dit een unieke fantastische ervaring die ik van mijn leven niet meer zal vergeten! 

Anita, Oosterhout

Na een aanvankelijke aarzeling bij de start, kan ik alleen maar blij en dankbaar terugkijken op een fantastische Rootcamp.

 

Je voelt en ziet de liefde en enthousiasme van jullie in alles door;

In het warme onthaal bij aankomst,

In de prachtige en met zorg ingerichte ruimtes,

De heerlijke en zeer goed verzorgde maaltijden,

In het zorgvuldig opgezette programma, 

Jullie rust en begeleiding tijdens de activiteiten,

In jullie ondersteunende woorden en gedachten.

 

Bij thuiskomst herken ik veel in mijn patronen, er is zoveel duidelijk geworden tijdens de activiteiten. Ik voel me krachtiger en sterker, en ook veel minder gejaagd. 

Inanna, Strijen

Ik heb mijn verblijf als heel bijzonder ervaren.

 

Pavitra en Bashar zijn hele warme bijzondere mensen. Ze werken als een fantastisch team samen en vullen elkaar echt aan op elk vlak. Ze kijken naar je als persoon en naar wat jou in je proces kan helpen.

 

De activiteiten zijn erg passend, je komt jezelf echt tegen. Voor mij werkte de combinatie van sessies, meditatie en activiteiten erg goed. De mensen met wie ze samenwerken heb ik ook als zeer prettige mensen ervaren.

 

Bashar en Pavitra laten je niets doen wat je niet wilt maar ze pushen je wel om alles uit je zelf te halen. Ze laten je echt bij je gevoel en emoties komen. Geven je de ruimte om je helemaal open te stellen, niets is te gek. Ik zou echt iedereen aanraden het ook te doen. Het is echt een cadeau voor jezelf.

Ingrid, Breukelen

Wat een bijzonder avontuur was de Rootcamp voor mij.

 

Afgelopen jaar heb ik al belangrijke keuzes gemaakt en deze dagen ging ik tegemoet als een cadeautje voor mezelf.

 

Even los van de dagelijkse beslommeringen en terug naar mijn eigen ik, mijn hoofd leegmaken, afscheid nemen van spanningen en gedachten. En dat is meer dan gelukt!

 

Dank jullie wel voor jullie persoonlijke aandacht, lieve woorden, heerlijke eten, professionele begeleiding, intense momenten, bijzondere aanpak en bovenal de gastvrijheid en fijne sfeer.

Roland, Nijmegen

Pasgeleden een van de mooiste ervaringen uit mijn leven opgedaan.

 

Laatste jaren veel teveel van mijzelf gevergd, deze kans kwam op mijn pad en met lichte tegenzin (toch spannend) gegaan.

Wat waren het mooie maar ook intensieve dagen, met de ene uitdaging na de andere. Fysiek en mentaal ga je deels over jouw grenzen heen. Dat is niet erg en voelt veilig, dat is bijzonder om letterlijk te ervaren. Dat gevoel was al veel te lang geleden, wat heb ik mijzelf toch tekort gedaan.

 

Deze dagen zijn uitstekend op elkaar afgestemd, uitdagend en flexibel waar het nodig was om er nog meer uit te halen. De omgeving en de plek zijn werkelijk prachtig en dat maakte voor mij uiteindelijk het extra verschil.

 

Waar dan ook in Nederland had ik dit nooit bereikt (heb al veel trainingen etc. gedaan), je moet echt weg en jezelf herontdekken op deze plek. Dat gebeurt ook, de plek is ook zo mooi en goed over nagedacht met mooie balans in in- en ontspanning.

Op het einde wist ik dat het goed zat, wat gaf mij dat een heerlijk en rustig gevoel! Wandelend op het strand zag ik mensen dit keer echt genieten. Dat laatste had ik niet meer (ik registreerde het wel maar voelde het niet), voel me "bevrijd" en dat is in die korte tijd daadwerkelijk bereikt.

Met veel vertrouwen en het goede gevoel ging ik uiteindelijk weg, en voel dat nog steeds. De uitdagingen die op mij wachten kan ik aan!

 

Onze groep was in die korte tijd ook zo hecht geworden, ken de groepsleden op bepaalde vlakken veel beter dan mijn eigen kennissen in al die jaren. We houden ook contact, het schept een mooie band.

 

Al met al een ongelofelijke ervaring, die ik echt iedereen gun! Alleen al zien hoe liefdevol Bas en Pavitra met elkaar omgaan en hoe ze in het leven staan zet je al aan het denken, laat staan wat je daar allemaal ervaart, voelt en meeneemt naar huis.

 

Mijn dank is enorm! 

Charlotte, Amsterdam

Vol van stress en volledig gehaast werd ik warm ontvangen door Bash en Pavitra.
Zonder al te grote verwachtingen maar met positieve energie stortte ik mij in het veelzijdige programma.


Het is ongelofelijk hoe deze combinatie van activiteiten, zonder de ‘zweverigheid' die ik vaak hoor, aansloot op mijn leven.
Sommige dingen die ik in het dagelijks leven al deed, leerde ik op een andere manier te benaderen: Meer voelen en minder denken, niks moet en alles mag. 


Dit zorgde ervoor dat ik op de laatste dag eindelijk de rust in mijn hoofd en lijf ervoer die ervoor zorgde dat ik rustig kon zitten zonder de duizenden gedachtes in mijn hoofd.


Na deze intensieve week vol emotionele maar ook ontelbare lachwekkende momenten, stond ik weer op eigen benen in het drukke Amsterdam.
De gedachte; “het zaadje is geplant, maar nu moet ik het zelf laten groeien” zorgt ervoor dat ik me ervan bewust ben dat ik het iets is wat ik nu zelf verder kan ontwikkelen. Maar met zo’n duidelijke en fijne handvaten die ik heb meegekregen, gaat dit zeker lukken!

Ik ben Pavitra an Bash, maar ook mijn “lotgenoten” eeuwig dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring.


Als er ooit een follow up komt, ben ik van de partij.

Anneke, Gennep

Ik heb een reis gemaakt

Ver van huis

Met mezelf

Niet meer

Niet minder

Niet als moeder

Die bleef thuis

Ik heb een reis gemaakt

Door de wolken

Over zee

Met gedachtes

en met zorgen

Die nam ik in het vliegtuig mee

Ik heb een reis gemaakt

Door de Liefde

Over grenzen

Onderweg naar mij

Bagage heb ik daar gelaten

Onderweg naar huis

Vrij

Sandra, Boxtel

Onder woorden brengen wat het Rootcamp me bracht. Doet elke ervaring tekort. 


Ik was mezelf kwijt en op deze prachtige plek vond ik vertrouwen in mezelf.  Door de angst heen en in mijn kracht vond ik mezelf.


Wist niet dat ik zo kan stralen.
Het programma, de zee, de kleuren, het heerlijke eten de fantastische locatie. 


Ik ben dankbaar voor de overvloed die ik heb mogen ervaren en het terugkomen in mezelf. 


Bas en Pavitra hebben een magisch 
Rootcamp neergezet waarvan ik iedereen gun om dat te ervaren.
Het voelt als thuis, thuiskomen bij jezelf.

Anouk, Noord Holland

Wat een intense en unieke ervaring was de Rootcamp in Cunit.

 

Intens door de activiteiten waarbij je geconfronteerd werd met jezelf.

Intens door de gesprekken met elkaar.

Intens om 4 dagen lang met jezelf bezig te zijn.

Intens om nieuwe inzichten te ervaren en vooral te voelen!

 

Uniek het warme welkom door Bash en Pavitra.

Uniek om in een korte tijd zo’n connectie, vertrouwen en openheid te voelen met de andere deelnemers.

Uniek de gastvrijheid en verzorging op dit super mooie veilige plekje!

Uniek om zoveel rust en ruimte te voelen.

 

Een kado voor jezelf!

 

En nu een kleine maand na de Rootcamp ben ik weer wat bewuster geworden van mijn gevoelens en keuzes die ik maak & heb ik een begin gemaakt om wat milder voor mezelf te zijn!

Linn, Tilburg

Fantastische spirituele bootcamp!

 

Als een kind zo blij was ik in Cunit!

Al een paar dagen circuleren de woorden die ik wil zeggen over mijn verblijf bij Pavitra en Bas in Spanje door mijn lichaam.

Ik wil ze niet opschrijven. Het gevoel dat woorden de lading van de geweldige ervaring niet zullen dekken.

Ok, ik ga het toch proberen. Wat een ervaring dus. Om te beginnen los zijn van mijn rol als moeder, als partner. Los zijn van al mijn dagelijkse patronen. 

Heerlijk!! Voel je mijn enthousiasme? 

Ruimte, VRIJHEID, natuur, je eigen fysieke KRACHT beleven. 

Helemaal voor jezelf. Je eigen IK ervaren. Nou.. het is euforisch. Nogmaals zo blij als een kind.

 

Op de aankomstdag heb ik me alleen maar verwonderd over de prachtige plek waar ik mag verblijven. Kalm staren naar het uitzicht op zee. Wat een kick dat ik hier lekker alleen ben.. joehoe!

Dan start het programma, ik stap er vol overgave in.

Pavitra en Bas zijn mensen met de beste energie! Warm, maar toch de beleving helemaal aan jou laten in alle ruimte. Ze zijn dichtbij zichzelf en zeggen alleen wat nodig is. Zo mooi, ze raken steeds de essentie.

 

Het eerste moment tegenover het witte papier in de meditatieruimte was voor mij een uitbarsting van emoties. Heel heftig, kwetsbaar.

 

Daarna ben ik vrij om te beleven. Ik heb elk moment geabsorbeerd. De dag in de bergen vond ik geweldig mooi! Ik kon de natuur intens beleven.

 

Klimmen, lopen, boksen, zwemmen, liggen, kijken voelen, stilstaan, glimlachen.

 

En nu de rust in mezelf. Big Smile!

 

Ik gun dit iedereen.

 

BEDANKT Linn

André, Almere

Nog maar een paar dagen geleden kwam ik vanuit Nederland naar jullie toe. Een emotioneel wrak, fysiek ook niet 100% in orde. Op zoek naar.... dat wist ik zelf ook niet helemaal. Ik hoopte op rust, positiviteit, inzicht in mijn gedachten en handvatten om ze te doorgronden en om te buigen van destructief naar constructief. Uit de continue maalstroom van intens verlies en verdriet komen. 

 

Via het programma en liefdevol gewroet ben ik er weer een beetje. Er gloort weer vertrouwen in het leven, in andere mensen, in mijzelf. Het is nog niet altijd even sterk, maar het is er. En de boel is in beweging, niet langer statisch. Nog maar een paar dagen geleden en tegelijkertijd voelt het als een eeuwigheid.  

 

De warmte van alle deelnemers en van jullie, de service en verzorging waren fantastisch en bijna onwerkelijk. Ik ga met een heel dankbaar hart terug naar huis. En zo als Pavi zei: "kom HIER thuis" en ze wees naar mijn hart. Dat wordt mijn doel voor de komende tijd als ik weer thuis het (dagelijkse) leven ga oppakken. En dat zal niet altijd even makkelijk zijn. Maar ik heb mijn mentale bagage uit Spanje. En dat gaat mij verder helpen. 

Wiesje, Weert

In een woord GEWELDIG.

Het is een mooie ervaring om nooit meer te vergeten. Zo bijzonder en liefdevol. Jullie zijn zo lieve en pure mensen. Je voelt je een bijzonder mens.

 

Met zoveel aandacht en zorg zulke lieve aardige gezellige mensen die je 24 uur per dag verzorgen observeren en je ware ik naar boven halen op een hele mooie manier. Dat doet een mens zóóó goed.

 

Het plaatje klopt helemaal . De ligging van het resort. Mooie kamers. Zwembad de hele mooie Horreo waar zoveel rust uitstraalt. 

 

Het programma zit zo goed in mekaar dat alles klopt en je achteraf ervaart hoe mooi alles in elkaar overloopt en waarom het programma zo is zoals het is.

 

En dan thuis denk je nog vaak terug aan de wijze woorden. Aarden, het zaadje is gezaaid, voeten voelen.

 

Wachten in de rij bij de kassa is nooit meer hetzelfde.. 

Joost, Assen

Wat een fantastische ervaring om 4 dagen los te zijn van real life, control en comfortzone los te laten en te voelen.

 

Mijn grenzen ervaren bij het beklimmen van Montserrat, full contact bij het kickboksen en loslaten in een diepe meditatie.

 

Voor mij op het juiste moment, blij en dankbaar. Bas en Pavitra nemen je op een persoonlijke en ongedwongen manier mee in dit avontuur.

 

Naast je persoonlijke proces faciliteren zij de processen in de groep en is er ruimte om te genieten van het leven onder de Spaanse zon. Een mooi kado om jezelf te geven of te krijgen!

Gaia, Alpen a/d Rijn

Mijn terugblik op de dagen in Cunit.

Allereerst is de plek een oase van rust, knusheid en vrijheid. Het weidse uitzicht, de heerlijke chillplekjes en gezellige hoekjes waar zoveel aandacht aan is besteed. Dat straalt er gewoon vanaf. Alles is netjes zonder karakter- of sfeerloos te zijn.

De maaltijden zijn gezond en toch ‘normaal’ dus niet te macrobiotisch ofzo ;) en voor ieder wat wils.

Het programma wat jullie bedacht hebben is erg authentiek en past volgens mij ook echt bij wat jullie en de omgeving te bieden hebben. Jullie hebben hele mooie elementen weten te combineren uit fysieke inspanning, meditatie, ontspanning en therapeutisch werk en bieden hierdoor niet het standaardpakket aan.

Het was voor mij tijdens mijn zwangerschap een verrijkende ervaring. Het was best even lastig om voor 5 dagen afscheid te nemen van mijn dreumes. Maar zodra ik in jullie oase aankwam viel er zo’n rust over me heen. Dan voel je dat het echt goed is om weer even tijd voor jezelf te nemen, echt te mogen ontspannen en weer even te voelen wie je zelf bent en waar je staat, los van het moeder zijn.

Wat ik voor mezelf als leerpunten meeneem is dat ik meer mag oefenen met mezelf kwetsbaar opstellen en laten zien in voor mij spannende situaties. Maar ook dat ik zacht tegen mezelf mag zijn als ik meer ruimte of tijd nodig heb. Ik mag de bevestiging die ik zo graag van anderen krijg leren meer bij mezelf te halen. Mijn eigen kleine Gaia te dragen. Uit de hotseat nam ik mee dat mijn kracht en kwetsbaarheid elkaar niet uitsluiten. Dat het juist mooi zou zijn als ze er beide mogen zijn.

 

En wat ik weer merkte is dat ik slecht tegen feedback kan. Misschien dat ik daarom ook slecht ben in het geven van feedback aan een ander. Ik blijf dat zo lastig vinden om te verwoorden waardoor het er vaak onaardiger uitkomt dan ik eigenlijk bedoel. Sorry daarvoor. Want ik zie ook echt het fijne en de goede intentie in anderen. Maar het klopt dat ik ook in klagen of verbitterdheid kan blijven hangen. Deze groep van 8 mooie mensen sterkte ook weer mijn vertrouwen in onbekenden. Dat er toch met iedereen zo’n connectie en genegenheid kan ontstaan als je de ander echt ziet. Het voelen van elkaars struggles zorgt voor zoveel vertrouwen, warmte en verbinding binnen de groep. Want hoe jullie iedereen zo samen hebben laten komen en wat er dan uiteindelijk ontstaat is wel echt heel bijzonder.

 

Ik kijk dan ook met een heel warm gevoel en een lach op mijn gezicht terug op deze prachtige week in Cunit.

Lieve Bas en Pavitra, heel erg bedankt voor deze prachtige ervaring!

 

Veel liefs