top of page
lichthuis.jpg
DSC_0081 kopie.JPG

Terug naar je-ZELF!

Vier intense dagen die draaien om daadkrachtige uitdagingen, meditaties, zelfonderzoek, samen zijn, liefdevolle spiegeling, en ruimte. We gaan op reis naar diepe ontspanning waarbij je je IN-MENSE ruimte, je-ZELF leert kennen. Het geeft een ontspannen alertheid!

Puur en authenthiek

Vanuit rust en ruimte kom je bij het pure, waarachtige en authentieke: je-ZELF. Terug naar je roots is zodanig ontspannen dat het 'grove moeten' plaats maakt voor het 'subtiele zijn' in het hier en nu. Je vrijheid.

REFLECTIE.JPG
DSCN3912.JPG

Echt ontspannen gaat diep

Echt ontspannen is makkelijker gezegd dan gedaan. Stressgewoonten, diepe spanningen, conditioneringen en onbewuste oordelen weerhouden je ervan om los te laten. We bieden een intens en diepontspannend programma waarin je een 'touch down' doet. Raak je kern, je stilte aan. 

DSCN2347.jpg

Programma & activiteiten

We creëren een open en veilige setting waardoor rust en ruimte ontstaat om jezelf te onderzoeken. De fysieke en meditatieve activiteiten geven ruimte in je lijf en hoofd. Je hebt geen ervaring nodig. Wel een normale basisconditie. We passen het programma doorlopend aan op de groep en het individu. We werken meditatief en zijn erop gericht om uit het 'verhaal' te blijven. Om zonder oordeel te kijken.

View2_edited_edited.jpg

Dit alles . . . voor jou.

In een veilige en prachtige omgeving. Met een ruim zwembad en fantastisch uitzicht op zee. Met hangmatten en loungehoeken. Met fijne slaapruimtes en goede maaltijden. Met mooie uitdagingen: in de groepsruimte, natuur, bergen, aan het strand. Met liefde, aandacht en ruimte. Voor jou.  

ONTSPANNEN.jpg
IMG_0774.jpg
FOOD.JPG
DSC_0444.JPG
bottom of page