top of page

YoungTracks

Mahimne

TEAM

JOUW COACHES

Team YoungTracks

WAT IS JOUW VERTREKPUNT?

Het is Pavitra zeer dierbaar dat het authentieke in ieder Mens de ruimte krijgt en het gemeenschappelijke van Zijn ervaren kan worden. Haar grote inlevingsvermogen, liefdevolle aandacht en ruime ervaring met innerlijke processen komen daarbij goed van pas. 'Het gaat niet alleen om je doel, het punt van waaruit je vertrekt is belangrijk.'  Pavitra helpt je bij het verhelderen, het in het licht zetten, van je vertrekpunt, je uitgangspunt. Zodat je reis en doel één worden.   

Pavitra Vingerhoets

Team YoungTracks

KIJK MET JE HART!

Waar het Bashar werkelijk om gaat, is dat je jezelf leert kennen. Dat je oprecht bent naar jezelf. Vanuit daar, vanuit je diepste zelf, je essentie, je stilte, komen dingen écht in beweging. Niet omdat het moet, maar omdat je het ziet, met je hart.

Bashar Boustanji

JOUW TRAINERS

Team YoungTracks

Laurent Duval

KOM TERUG IN JE KRACHT!

Laurent is kickbokskampioen en ondernemer. Door zijn jarenlange ervaring als portier heeft hij een antenne ontwikkeld: hij ziet in één oogopslag de werkelijke intentie van de persoon die voor hem staat. Laurents mensenkennis is van waarde bij zijn intensieve workouts. Hij ziet meteen: waar ligt je kracht, je uitdaging, je grens? Met zijn enorme positieve energie helpt hij je vervolgens om het beste uit jezelf te halen.

Een training van Laurent is uniek, onvergetelijk. Een persoonlijk 'gevecht' naar wat voor jou goed en heilzaam is. Zonder te forceren en af te dwingen begeleidt Laurent je naar de toppen van je kunnen. Kom letterlijk terug in je eigen kracht.

VOEL DE ROTS!

Francesc beschouwt zichzelf als een deel van de natuur, wat hij vol wil (be)leven. Hij is zoveel mogelijk in de natuur, het liefst klimmend. Hij voelt de rots. Soms koud, soms warm. Soms vriendelijk, soms onhandelbaar. Soms mooi, soms ruw. Hij is volledig in harmonie met de omgeving, en deelt dat graag met jou.

De natuur heeft haar eigen geluiden, geuren en lichten. Om van dit schouwspel te genieten, moet je in stilte klimmen. Met je zintuigen wijd open. Klimmen is meer dan een fysieke oefening. Francesc probeert te klimmen zonder een spoor achter te laten, zonder dat de rots hem opmerkt. Zonder iets te forceren, volgens een vloeiend en natuurlijk ritme.   

Francesc Claramunt

bottom of page